Wednesday, 28 December 2016

Happy Birthday Marsya - 6 Tahun Sudah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua.

Adriana Marsya Damia' bt Ikmal Azhar aka Cepet Sexy buah hati akak dah 6 tahun pada 25 November 2016 lalu. 1 bulan dengan mummynya (1 Nov. 2016). Cepatnya dia membesar. Cepet ni mata dia memang makin cepet tapi mummy sukeeeee..gerammm..sexy sangat plus mulut dia yang pot pet pot pet pot pet..lagilah geram.."cam nyamuk" daddynya cakap.

Untuk kenang-kenangan akak di hari tua..lepaskan rindu pada dia yang masih bau baby-baby lagi umur 6 tahun nih. Tepek le foto kat sini ye Cepet.


Perasan princess cucu Jawa


We love you so much sayang


Daddy tipu..kiss angin bukan kiss Marsya


kemek tul idung Marsya..ekekekeke



hehehe..beriya abang Aaron kiss..kemek plak pipi Marsya


Kek permintaan dia..takmo Secret Recipe lagi..amboiiii..ni lebih mahal daripada Secret Recipe tau..senget aku jadi nya


Warna gaun kek sama dengan baju Marsya

Sama tak dengan muka masa baby..ala-ala anak Cina entah mana jumpa..hehehe..almaklum cicit Cina Hong Kong ginilah ye..meh tengok sesama.


Daddy, Mummy & Marsya..kuat tidoooooo ini budak


Marsya, Kakak Audra & Abang Aaron



Kuat tido minah ni masa baby..tu sebab kena kuning..sib baik kejap je akak ulang alik klinik..dalam seminggu. Tupun akak rasa nak nangis guling-guling..kesian tengok dia kena cucuk amik darah...dasar cewek (kuat leleh) punya mummy.



Bam bam













Marsya n Kakak Audra

Moga Marsya, Kakak Audra & Abang Aaron jadi anak yang soleh solehah, berjaya duni akhirat, membanggakan mummy daddy, agama dan negara..ameen.






No comments:

Post a Comment